Ostoskorin sisältö 0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koirakoulu ACE Oy

makuu.jpg

Koirakoulu ACE Oy on vuonna 2010 perustettu aglityvalmennukseen, koirien koulutukseen sekä koirien hyvinvointipalveluihin keskittyvä yritys. 

Agilityn taitajaksi? TOKO -kenttien jokeriksi? Arjen ässäksi?

Koirakoulu ACE:n kursseilla on mahdollisuus edetä johdonmukaisesti ja kehittyä kokonaisvaltaisesti. Ammattitaitoista koulutusta, yksilöllistä valmennusta - kaikille, jotka tahtovat harrastaa ja nauttia yhdessä koiriensa kanssa!

Tällä hetkellä koulutuksemme on Kuopiossa keskittynyt Musti ja Mirri Areenalle. Lisäksi koulutamme vuosittain useilla eri paikkakunnilla monentasoisia seminaariryhmiä. Teemme koulutuksia useilla eri teemoilla aina esteosaamistreenistä (sisältäen keppien ja kontaktien koulutus) ratatreeneihin. Sinä päätät valmentajan, ajankohdan, ja teeman. 

Tarvitseeko karvainen ystävä huoltoa?

ACE Koirien hyvinvointipalvelut tarjoavat palvelukseesi moniammatillisen koirien hyvinvointitiimin, joka on koirasi tukena oli kyseessä sitten kuntoutus, operaatiosta toipuminen, harrastavan koiran ennaltaehkäisevä lihashuolto, iäkkään koiran hyvinvoinnin tukeminen tai kilpailu-/koesuoritusten maksimointi.

Teemme yhteistyötä useiden eläinlääkäriasemien kanssa hoitaessamme kuntoutuspotilaita eläinlääkärin lähetteellä tai konsultoinnilla.

ACE Hyvinvointi -toimipisteemme sijaitsee Varkaudessa osoitteessa Osmajoentie 9-11. Lisäksi teemme kotikäyntejä Kuopiossa ja sen ympäristössä.

Palvelumme: