ACE SUPER
Suosittu ACE SUPER -valmennusohjelma 11. kautta Kuopiossa!

ACE SUPER

Totta se on, ACE SUPER on hyväksi havaittu valmennusohjelma ja se on ollut olemassa vuosikymmenen. Jo hurja määrä luokkanousuja, valioitumisia ja myös useita SM-mitaleja voidaan lukea tässä ohjelmassa valmentautuneiden saavutuksiksi.

ACE SUPER on yhdeksän kerran tehovalmennusjakso syyskuusta toukokuuhun. Kerran kuussa järjestettävä leiripäivä oikeasti vie sinua ja koiraasi eteenpäin, sillä itsenäinen harjoittelujakso valmennusten välissä ei ole liian pitkä – ja leirejä tulee kaikkiaan kesää lukuunottamatta koko vuodelle, joten edistyminen on varmaa.

SUPER on jokaisena vuonna erilainen ja aina entistä parempi! ACE SUPER sopii niin arvokisoja kohti tähyäville, jotka tahtovat viimeisen silauksen tekemiseensä, kuin myös nuorille koirille vahvojen pohjien rakentamiseen. Myös sinä, joka etsit laadukasta valmennusta, muttet pysty sitoutumaan esimerkiksi pitkän matkan tai vuorotyön vuoksi viikoittaiseen valmennusryhmään: TÄSSÄ ON TILAISUUTESI!

ACE SUPER -valmennusohjelma sisältää agilityvalmennusta, hyppytekniikkakoulutusta sekä ohjaajan fysiikka- ja mentaalivalmennusta. Agilityvalmentajina toimivat Tiia Vitikainen ja Janne Rajala sekä fysiikkavalmentajana OMT-urheilufysioterapeutti Janne Pöllänen.

ACE SUPER -leiripäivä on aina lauantai ja kestää noin klo 9-20. Päivän aikana on 3-4 agilitytreeniä sekä kunkin leiriteeman mukaista muuta ohjelmaa, kuten koiran fysiikkatreeniä, ohjaajan fysiikkatreeniä, luentoja jne. 

Kaikki SUPER-leiripäivät pidetään ACE:n upeissa toimitiloissa Kuopion Leväsellä osoitteessa Kartanonkatu 4. Tila on lämmin ja alusta on korkealaatuinen luonnonkorkkitäytteinen ruohomatto. Kartanonkadulla on myös luento-, kahvio-, wc- ja suihkutilat. Sinne on helppo tulla kaikista suunnista ja alueella on mahtavat lenkkeilymaastot.