Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koirakeskus METKA

Koirakeskus METKA on Koirakoulu ACE Oy:n hallinnoima koiraurheiluun suunniteltu lämmin halli. METKA sijaitsee Kuopion Leväsellä osoitteessa Kartanonkatu 4 (samassa talossa huonekaluliike ISKU:n kanssa) ja pitää sisällään laadukkaat olosuhteet koiraurheilulajien harjoitteluun. Alueella on mahtavat lenkkeilymaastot ja Kallaveden rantaan pääsee uittamaan koiria.


METKA:n tilan pystyy jakamaan kahteen pienempään kenttään parillakin eri tavalla. Tilat ovat uudenaikaiset, valoisat ja iskemättömät - nyt ensimmäistä kertaa käytössä! METKA:sta löytyy täydellinen agilityestesarja, siirrettävät aidat rajaamaan tilaa, kahvio, sekä wc- ja suihkutilat.


Koirakeskus METKA:n tiloja voivat vuokrata niin yksityishenkilöt, seurat kuin yrityksetkin. Varaajan ei tarvitse olla Koirakoulu ACE Oy:n aiempi asiakas tai ACE ry:n jäsen. Kenttien ja luentotilan varaaminen tapahtuu sähköisen varauskalenterimme kautta, josta on myös nähtävissä reaaliaikainen varaustilanne. Kesäkuu on vielä muuton vuoksi vain Koirakoulun omassa käytössä, mutta heinäkuusta lähtien tilaa saa varata jälleen normaalisti.


Lisätietoja Koirakeskus METKA:n vuokraamisesta sekä tarjousta esimerkiksi viikonlopun mittaisen tapahtuman järjestämiseen voit kysyä sähköpostilla: acetoimisto@gmail.com


METKA:an on asennettu ensimmäisenä Suomessa Saltexin uusinta teknologiaa edustava keinonurmimatto, joka on täytetty luonnonkorkilla. METKA:an asennetussa matossa on 60 mm nurminukka ja 40 mm korkkitäytettä. Agilityssa alustalla on suuri merkitys koirien terveyteen ja hyvinvointiin. Keinonurmella urheileva ihminen voi lajista riippumatta sovittaa alustan paremmaksi liikkumiselle sopivin jalkinein, mutta koiralla tätä vaihtoehtoa ei ole. Saltexin korkkitäyttöinen tekonurmi on myös FIFA:n eli kansainvälisen jalkapalloliiton testaama ja hyväksymä alusta. FIFA:n testauksessa tämä alusta on täyttänyt FIFA:n korkeimmat vaatimukset ja saavuttanut FIFA STAR 2 -luokituksen.