Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koirakeskus METKA

METKA:n 30x30m kenttä täyttää sekä agilityn että TOKO:n kilpailuiden järjestämisvaatimukset.

Koirakeskus METKA on Koirakoulu ACE Oy:n hallinnoima koiraurheiluun suunniteltu lämmin (+15) harjoittelu- ja kilpailuhalli. METKA sijaitsee kauniin Kallaveden rannalla aivan Kuopion keskustan tuntumassa Haapaniemellä ja pitää sisällään laadukkaat olosuhteet koiraurheilulajien harjoitteluun. 

Käyntiosoite: Siikaranta 13, Kuopio

METKA:sta löytyy kaksi 15x30m kokoista tai vaihtoehtoisesti yksi 30x30m kokoinen harjoittelu-/kisakenttä keinonurmimatolla, täydellinen agilityestesarja, siirrettävät aidat rajaamaan tilaa, luentotila, kahvio, wc -tilat sekä lastennurkkaus. Kenttien lisäksi tilaa on myös vuoroaan odottaville koirakoille sekä lämmittelyyn.

Koirakeskus METKA:n tiloja voivat vuokrata niin yksityishenkilöt, seurat kuin yrityksetkin. Varaajan ei tarvitse olla Koirakoulu ACE Oy:n aiempi asiakas tai ACE ry:n jäsen. Kenttien ja luentotilan varaaminen tapahtuu sähköien varauskalenterimme kautta, josta on myös nähtävissä reaaliaikainen varaustilanne.

Lisätietoja Koirakeskus METKA:n vuokraamisesta sekä tarjousta esimerkiksi viikonlopun mittaisen tapahtuman järjestämiseen voit kysyä sähköpostilla

acetoimisto@gmail.com

METKA:an on asennettu ensimmäisenä Suomessa Saltexin uusinta teknologiaa edustava keinonurmimatto, joka on täytetty luonnon korkilla. METKA:an asennetussa matossa on 60mm nurminukka ja 40mm täytettä. Agilityssa alustalla on suuri merkitys koirien terveyteen ja hyvinvointiin. Keinonurmella urheileva ihminen voi lajista riippumatta sovittaa alustan paremmaksi liikkumiselle spivin jalkinein, mutta koiralla tätä vaihtoehtoa ei ole. Saltexin korkkitäyttöinen tekonurmi on myös FIFA:n eli kansainvälisen jalkapalloliiton testaama ja hyväksymä alusta. FIFA:n testauksessa tämä alusta on täyttänyt FIFA:n korkeimmat vaatimukset ja saavuttanut FIFA STAR 2 -luokituksen.

METKA:sta löytyy tilaa myös vuoroaan odottaville.

Kenttä on mahdollista rajata tai jakaa siirrettävillä aidoilla.

Luentotila on helposti muunneltavissa tarpeiden mukaan.