Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KOIRAKOULU ACE OY

Koirakoulu ACE Oy on kuopiolainen vuonna 2010 perustettu agilityvalmennukseen, koirien koulutukseen
sekä koirien hyvinvointipalveluihin keskittyvä yritys.

Agilityn taitajaksi? TOKO -kenttien jokeriksi? Arjen ässäksi?

Koirakoulu ACE:n kursseilla on mahdollisuus edetä johdonmukaisesti ja kehittyä kokonaisvaltaisesti. Ammattitaitoista koulutusta, yksilöllistä valmennusta - kaikille, jotka tahtovat harrastaa ja nauttia yhdessä koiriensa kanssa!

Meiltä saat koirien agility-, tottelevaisuus-, pentu-, pk-lajien, dobo-, koiratanssi- ja rallytoko-koulutusta sekä eläinfysioterapia- ja koirahierontapalveluja.

Koulutuksemme Kuopiossa järjestetään Koirakeskus METKA:lla, lämpimässä keinonurmimattopohjaisessa hallissa aivan Kuopion keskustan tuntumassa Leväsellä (osoite: Kartanonkatu 4). Koirakeskus METKA:n tiloja on myös mahdollista vuokrata omaan käyttöön. Lue lisää TÄÄLTÄ.

Lisäksi koulutamme vuosittain useilla eri paikkakunnilla monentasoisia seminaariryhmiä. Teemme koulutuksia useilla eri teemoilla aina esteosaamistreenistä (sisältäen keppien ja kontaktien koulutus) ratatreeneihin. Sinä päätät valmentajan, ajankohdan, ja teeman.

Tarvitseeko karvainen ystävä huoltoa?

ACE HYVINVOINTI tarjoaa palvelukseesi moniammatillisen koirien hyvinvointitiimin, joka on koirasi tukena oli kyseessä sitten kuntoutus, operaatiosta toipuminen, harrastavan koiran ennaltaehkäisevä lihashuolto, iäkkään koiran hyvinvoinnin tukeminen tai kilpailu-/koesuoritusten maksimointi.

Teemme yhteistyötä useiden eläinlääkäriasemien kanssa hoitaessamme kuntoutuspotilaita eläinlääkärin lähetteellä tai konsultoinnilla. Lisäksi tiloissamme vierailee säännöllisin väliajoin osteopaatteja hoitamassa koiria. Hyvinvointipalveluista vastaavat koulutetut eläinfysioterapeutti, urheilukoirahieroja ja koirahieroja. Varkauden toimipisteessämme on kuntoutettavien koirien hoitoa ja urheilukoirien fysiikkatreeniä varten koirien vesijuoksumatto Ergobath.

ACE HYVINVOINTI -toimipisteemme sijaitsevat Varkaudessa osoitteessa Osmajoentie 9-11 ja Kuopiossa Koirakeskus METKA:lla.

Palvelumme: