Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koira- ja urheilukoirahieronta

Hieronta

ace-hoitola-k142.jpg

Yhteistyössä eläinfysioterapeutin kanssa ACE:lla toimii myös koirahieroja sekä urheilukoirahieroja.

Urheileva koira on rinnastettavissa huippu-urheilijaan, jolloin lihashuolto on erittäin tärkeä osa koiran elämää. Urheileva koira tarvitsee lihashuoltoa ja hieronnalla voidaan vaikuttaa ennaltaehkäisevästi lihasten toimintakykyyn ja esim. estää revähtämisvammojen syntymistä. Elastisempi lihas työskentelee ja palautuu paremmin kuin hoitamaton lihas. Hierontaa voidaan käyttää suoritusten maksimointiin ennen kilpailuja, näyttelyitä tai metsästyskautta. Suoritusten jälkeen hieronta on palauttavaa hoitoa. 

Hieronnalla voidaan hoitaa myös vanhoja vammoja sekä antaa tukihoitoa lääkinnällisten toimenpiteiden jälkihoidossa yhteistyössä eläinlääkärin ja eläinfysioterapeutin kanssa. Hieronta sopii nivel-, jänne- ja selkäongelmista kärsiville sekä lihasrevähdyksistä ja luunmurtumista toipuville. Hieronnasta voi olla apua myös rakennevikojen aiheuttamiin ongelmiin myös koiran ikääntyessä. 

ote.jpg

Hieronnan vaikutuksia ovat mm. kivun lievitys, rentoutuminen, verenkierron vapautuminen, nivelten liikeratojen parantuminen, notkeuden ja koordinaation ylläpito, palautumisprosessin nopeutuminen, jännityksistä ja rasituksista toipumisen nopeutuminen, aineenvaihdunnan lisääntyminen sekä stressin väheneminen.

Ajanvaraus hyvinvointipalveluihin tapahtuu tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Kuopion toimipiste

käyntiosoite: Koirakeskus METKA, Siikaranta 13, Kuopio
puh: 0400 187 443
e-mail: laura.e.antikainen@gmail.com

Varkauden toimipiste


käyntiosoite: Osmajoentie 9-11, Varkaus
puh: 050 596 6036
e-mail: acehyvinvointi@gmail.com


Hinnasto
hierontamimmi.jpg