Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ACE SUPER-10 2020-21

Suosittu ACE SUPER -valmennusohjelma kymmenettä kautta Kuopiossa!

ACE SUPER on yhdeksän kerran tehovalmennusjakso syyskuusta toukokuuhun. SUPER on jokaisena vuonna erilainen ja aina entistä parempi! ACE SUPER sopii niin arvokisoja kohti tähyäville, jotka tahtovat viimeisen silauksen tekemiseensä, kuin myös nuorille koirille vahvojen pohjien rakentamiseen. Myös sinä, joka etsit laadukasta valmennusta, muttet pysty sitoutumaan esimerkiksi pitkän matkan tai vuorotyön vuoksi viikoittaiseen valmennusryhmään: TÄSSÄ ON TILAISUUTESI!

ACE SUPER -valmennusohjelma sisältää agilityvalmennusta, hyppytekniikkakoulutusta sekä ohjaajan fysiikka- ja mentaalivalmennusta. Agilityvalmentajina toimivat Tiia Vitikainen ja Janne Rajala sekä fysiikkavalmentajana OMT-fysioterapeutti Janne Pöllänen. ACE SUPER -leiripäivä on aina lauantai ja kestää noin klo 9-20. Päivän aikana on 3-4 agilitytreeniä sekä kunkin leiriteeman mukaista muuta ohjelmaa, kuten koiran fysiikkatreeniä, ohjaajan fysiikkatreeniä, luentoja jne.

Kaikki SUPER-leiripäivät pidetään ACE:n upeissa toimitiloissa Kuopion Leväsellä osoitteessa Kartanonkatu 4. Tila on lämmin ja alusta on korkealaatuinen luonnonkorkkitäytteinen ruohomatto. Kartanonkadulla on myös luento-, kahvio-, wc- ja suihkutilat. Sinne on helppo tulla kaikista suunnista ja alueella on mahtavat lenkkeilymaastot.

KYMPPIKAUDEN LEIRIPÄIVÄT:
12.9. - 10.10. - 14.11. - 12.12. - 16.1. - 13.2. - 20.3. - 17.4. - 22.5.

Haku on päättynyt ja hakijoille ilmoitetaan viimeistään 8.8.


Tiia Vitikainen

agilityvalmennus

hyppytekniikkakoulutus

koirankoulutus operantin ehdollistamisen menetelmin

koirien fysiikkavalmennus

Janne Rajala

agilityvalmennus

Janne Pöllänen

ohjaajan fysiikkavalmennus