Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ACE SUPER 2019-20

Suosittu ACE SUPER -valmennusohjelma yhdeksättä kautta Kuopiossa!

ACE SUPER on yhdeksän kerran tehovalmennusjakso syyskuusta toukokuuhun. SUPER on jokaisena vuonna erilainen ja aina entistä parempi! ACE SUPER sopii niin arvokisoja kohti tähyäville, jotka tahtovat viimeisen silauksen tekemiseensä, kuin myös nuorille koirille vahvojen pohjien rakentamiseen. Myös sinä, joka etsit laadukasta valmennusta, muttet pysty sitoutumaan esimerkiksi pitkän matkan tai vuorotyön vuoksi viikoittaiseen valmennusryhmään: TÄSSÄ ON TILAISUUTESI!

Tälläkin kaudella avaamme kaksi valmennusohjelmaa: ADVANCED koirakoille, jotka ovat olleet aiemmin SUPERissa tai kilpailevat kolmosluokassa, sekä FOUNDATION koirakoille, jotka aloittavat ensimmäistä kauttaan SUPERissa, eivätkä vielä kilpaile kolmosluokassa. FOUNDATION-valmennusohjelmaan voi hakea myös aivan nuorenkin koiran kanssa, sillä nimensä mukaisesti siinä lähdetään kehittämään koirakon perusteita yksilölliset lähtökohdat huomioiden.

ACE SUPER -valmennusohjelma sisältää agilityvalmennusta, hyppytekniikkakoulutusta sekä ohjaajan fysiikka- ja mentaalivalmennusta. Agilityvalmentajina toimivat Tiia Vitikainen ja Janne Rajala sekä fysiikkavalmentajana fysioterapeutti Janne Pöllänen. ACE SUPER -leiripäivä on kestää noin klo 9-20. ADVANCED on lauantaisin ja FOUNDATION sunnuntaisin. Päivän aikana on 3-4 agilitytreeniä sekä kunkin leiriteeman mukaista muuta ohjelmaa, kuten koiran fysiikkatreeniä, ohjaajan fysiikkatreeniä, luentoja jne.

Kaikki SUPER-leiripäivät pidetään ACE:n upouusissa toimitiloissa Kuopion Leväsellä osoitteessa Kartanonkatu 4. Tila on lämmin ja alusta on korkealaatuinen luonnonkorkkitäytteinen ruohomatto. Kartanonkadulla on myös kahvio-, wc- ja suihkutilat. Sinne on helppo tulla kaikista suunnista ja alueella on mahtavat lenkkeilymaastot.

ACE SUPER ADVANCED 2019-20

LAUANTAIT 14.9. - 12.10. - 16.11. - 14.12. - 11.1. - 15.2. - 14.3. - 18.4. - 16.5.

ACE SUPER FOUNDATION 2019-20

SUNNUNTAIT 15.9. - 13.10. - 17.11. - 15.12. - 12.1. - 16.2. - 15.3. - 19.4. - 17.5.

Haku SUPERIIN ON AUKI 30.6. SAAKKA!

Klikkaa tästä hakulomakkeelle:

SUPER-hakulomake


Tiia Vitikainen

agilityvalmennus

hyppytekniikkakoulutus

koirankoulutus operantin ehdollistamisen menetelmin

Janne Rajala

agilityvalmennus

Janne Pöllänen

ohjaajan fysiikkavalmennus