KURSSIT
Huippuopissa onnistut varmasti! Järjestämme agilitykurssien lisäksi esimerkiksi tottelevaisuuskursseja.

Kurssivalikoima - Agility

ACE Firststep - Perusasioita ilman esteitä

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneet agilityharrastuksen aloittamisesta. Kurssin tavoitteena on luoda pohja iloiselle yhteistyölle jatkoa varten. Kurssilla opetellaan agilityn perusasioita ilman esteitä: koiran palkkaamista, paikallaoloa sekä luodaan pohjia tulevalle estekoulutukselle.

ACE Starter - Agilityn alkeet

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinostuneet agilityharrastuksen aloittamisesta. Kurssilla tutustutaan turvallisesti ja leikin varjolla agilityesteisiin (putket ja hypyt), keskitytään oikea-aikaiseen palkkaamiseen ja koiran motivointiin. Kurssilla ei suoriteta kontaktiesteitä eikä pujottelua.

ACE Basics - Agilityn peruskurssi

ACE Basics -kurssi on tarkoitettu agilityn alkeet käyneille koirakoille. Tällä kurssilla jatketaan treeniä perusesteiden parissa (hypyt ja putket), harjoitellaan helppoja ratakuvioita sekä yleisimpiä ohjaustekniikoita. Kurssilla pääpaino on edelleen koiran palkkaamisessa ja motivoinnissa. Kurssilla ei suoriteta kontaktiesteitä eikä pujottelua. Tämä kurssi on suunniteltu luonnolliseksi jatkumoksi sinulle ja koirallesi matkalla ACE Starter -kurssilta ACE Nextstep -kurssille. Vaikka kurssi on suunniteltu osaksi koulutuskokonaisuuttamme, ei kurssille osallistuminen edellytä aiempaa osallistumista ACE:n agilitykursseille.

ACE Nextstep - Agilityn jatkokurssi

ACE Nextstep -kurssi on tarkoitettu agilityn peruskurssin käyneille koirakoille. Tällä kurssilla jatketaan treeniä perusesteiden (hypyt ja putket) sekä erikoisesteiden (rengas, pussi, muuri, pituus) parissa. Pääpaino kurssilla on helppojen ratakuvioiden ja yleisimpien ohjaustekniikoiden harjoittelussa koiraa hyvin palkaten ja motivoiden. Kurssilla ei suoriteta kontaktiesteitä eikä pujottelua. Tämä kurssi on suunniteltu luonnolliseksi jatkumoksi sinulle ja koirallesi matkalla ACE Basics -kurssilta ACE Rookies -valmennusryhmään. Vaikka kurssi on suunniteltu osaksi koulutuskokonaisuuttamme, ei kurssille osallistuminen edellytä aiempaa osallistumista ACE:n agilitykursseille.

ACE Slalom - Agilityn pujottelukurssi

Pujottelueste on kaikilla kilpailuradoilla ja sen vankka osaaminen on tärkeää. ACE:lla on koulutettu jo vuosia huipputaitavia pujottelijoita operantein menetelmin, positiivisesti vahvistaen. Kurssille voi osallistua aivan nollasta aloittava koirakko tai koirakko, joka haluaa kehittää pujottelutaitojaan – tai vaikka aloittaa koko pujottelukoulutuksen uudelleen alusta. Kurssi sopii suoritettavaksi yhtä aikaa muun agilityharjoittelun kanssa.

ACE Contacts - agilityn kontaktiestekurssi

Kontaktiesteet ovat ratojen vaativimmat ja haastavimmat esteet. Tällä kurssilla koirallesi koulutetaan kontaktiesteille tahtosi mukaan joko juoksu- tai 2on-2off -suoritustapa: tähtäimenä itsenäinen, varma ja nopea kontaktiestesuoritus. Kurssi sopii aloitteleville koirakoille tai niille, jotka haluavat parantaa kontaktiosaamista. Tämä kurssi sopii rinnakkaiskurssiksi muillekin kursseille ja valmennusryhmille.

ACE JUMP - Hyppytekniikkakurssi

Anna koirallesi mahdollisuus oppia oikea hyppytekniikka ja tule mukaan ACE JUMP -kurssille. Kurssi on tarkoitettu kaikille agilitysta kiinnostuneille tai agilitya jo harrastaville sekä toko- ja pk-koirille, jotka haluavat kehittää fysikkaansa tai oppia hallitun suoritustavan oman lajinsa hyppyesteelle. Hyppytekniikkaharjoittelu on paitsi tie oikeanlaiseen hyppäämiseen myös erinomaista fysiikkatreeniä mille tahansa koiralle. Koulutettu hyppytekniikkakouluttajamme Tiia ratkoo myös agilitykoirien hyppypulmia.

ACE RC - Puomin juoksukontaktikurssi

Puomin juoksarit, miten ne oikein tehdään? Paljon kiitosta saanut ACE RC-menetelmä perustuu operanttiin ehdollistamiseen. Meillä voit opiskella puomin juoksarin halutessasi myös muilla menetelmillä, sillä kouluttamme on perehtynyt kaikkiin vallalla oleviin menetelmiin. ACE RC -menetelmän etä- tai lähiluennolle on myös mahdollista osallistua. Suosittelemme luentoa kaikille aiheesta kiinnostuneille, sillä se valaisee paljon siitä millä eri tavoin puomia tehdään ja mitä hyviä puolia missäkin menetelmässä on.

Kurssivalikoima - TOKO ja perustottelevaisuus

ACE OBE Basic - tottelevaisuuskoulutuksen perusteet

ACE OBE on tottelevaisuuskoulutuksen eli TOKO:n alkeiskurssi. Kurssi on suunnattu TOKO:sta koelajina kiinnostuneille koirakoille, mutta aiempaa TOKO-kokemusta ei vaadita! Kurssilla käydään läpi TOKO:n alokas- ja avoimen-luokan liikkeitä aivan alkeista kokeenomaisiin suorituksiin asti.

ACE OBE ADVANCED - jatkuva valmennusryhmä

ACE OBE ADVANCED on tottelevaisuuskoulutuksen eli TOKO:n jatkuva valmennusryhmä. Valmennusryhmä on suunnattu TOKO:a jo harrastaneille koirakoille, joilla alempien luokkien liikkeet ovat hallussa. Valmennusryhmässä treenataan kaikkien TOKO:n luokkien liikkeitä kunkin koirakon tason mukaisesti. Ryhmässä tehdään myös harjoitteita kokeenomaisesti.

ACE Puppy - Pentukurssi

Kurssilla harjoitellaan arkielämässä tarvittavia perustaitoja. Näiden perustaitojen lisäksi koirasi sosiaalistuu ja opit ymmärtämään häntä paremmin. Kurssilla on myös helppo sopia uusia ystävyyssuhteita samanhenkisten koiraihmisten kanssa. Tule pitämään hauskaa koiraharrastuksen parissa. Rento ja rempseä startti uudelle harrastukselle tai tietojen päivitys kokeneemmalle koiran omistajalle.

ACE Charm - Arkitottelevaisuuskurssi

Kurssi on tarkoitettu yli vuoden ikäisille koirille. Kurssilla harjoitellaan arkielämässä tarvittavia perustaitoja. Harjoituksissa kohdataan arkeen kuuluvat perusasiat kuten kontakti omistajaan, toisten koirien ohittaminen ja uusien, epämiellyttävienkin tilanteiden hallitseminen, luoksetulo ja paikallaolo, tarvittaessa myös koiran käsittely, esim. kynsien leikkaus sekä muut perushoitotoimenpiteet. Harjoitukset sovelletaan koirakkokohtaisesti.