Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Sivu [1/4]

Ilmoittautuminen

HUOM!

Kursseille tai valmennusryhmiin ei saa tuoda koiraa, joka on todettu agressiiviseksi muita koiria tai ihmisiä kohtaan.

Valmennusryhmät

Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa toistaiseksi. Valmennusryhmäpaikasta tulee jaksolasku, joka erääntyy kuukausittain. Valmennusryhmäpaikka on voimassa kunnes sen haltija päättää sen irtisanoa. Irtisanomisilmoitus tulee jättää kirjallisena sähköpostiin: acetoimisto@gmail.com. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi (irtisanomiskuukautta seuraavan kalenterikuukauden loppuun) tai määräaikaisessa jäsenyydessä 12 kk. Mikäli valmennusryhmäläinen ei pääse omalle treenivuorolleen, voi hän halutessaan myydä sen edelleen (esimerkiksi ACE Agility -facebook ryhmässä). Tällöin hänen tulee sopia itse maksujärjestelyistä treenivuoron ostajan kanssa. Valmennusryhmissä voi harjoitella juoksuisella nartulla, jos koiralla on juoksupöksyt.

Kurssit

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli koira tai ohjaaja loukkaantuu/sairastuu niin, ettei kurssille osallistuminen ole mahdollista, on asiasta toimitettava lääkärin- tai eläinlääkärintodistus. Tällaisissa tapauksissa koirakko voidaan siirtää seuraavalle mahdolliselle kurssille tai jättää osallistumismaksu kokonaan veloittamatta. Muissa tapauksissa jos ilmoittautuminen kurssille perutaan >14 vrk ennen kurssin alkua, veloitamme 25% kurssin hinnasta. Jos osallistuminen perutaan 7-14 vrk ennen kurssin alkua, veloitamme 50% kurssin hinnasta. Jos osallistuminen perutaan alle 7 vrk ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssin hinnan. Kurssi laskutetaan yhdessä erässä. Mikäli koirakko on estynyt pääsemään jollekin kurssikerralle, ei Koirakoulu ACE:lla ole velvollisuutta korvata tai järjestää korvaavaa koulutusta. Kurssiryhmissä voi harjoitella juoksuisella nartulla juoksuhousut jalassa ja huomioimalla muut kurssilaiset.

Koirakeskus METKA:n käyttösäännöt

HALLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT
http://www.ace-agility.fi/kayttosaannot

Koirakeskus METKA:n ohjeet ja käyttösäännöt löytyvät yllä olevasta linkistä. Tutustu ohjeisiin huolella, sillä ne koskevat kaikkia hallin käyttäjiä.

*Olen lukenut ja hyväksyn ilmoittautumista koskevat ehdot sekä hallin käyttösäännöt.
Ilmoittaudun JONOON valmennusryhmiin.