ACE goes TAHKO
Viralliset agilitykilpailut 11-12.6.2022

Molempina päivinä 2x1lk, 2x2lk ja 3x3lk

Tervetuloa kilpailemaan Kuopion Nilsiään!

Agility Club of Eastern Finland ACE ry järjestää viralliset agilitykilpailut Kuopion Nilsiässä 11.-12.6.2022.

 Viikonlopun aikana järjestetään molempina päivinä ykkösille ja kakkosille kaksi rataa sekä kolmosille 3 rataa. Molempina päivinä ykkösillä ja kakkosilla on tarjolla 1 hyppyrata ja 1 agilityrata, kolmosilla 2 agilityrataa ja 1 hyppyrata. Kilpailujärjestys on molempina päivinä 1lk, 2lk, 3lk.

Tuomareiksi kilpailuihin saapuvat Sari Mikkilä ja Marko Mäkelä.

Tiedustelut: aceagilityclub@gmail.com

Kilpailupaikka

Kilpailupaikkana toimii iso Halssin kenttä (kivituhka) osoitteessa Valkeiskylä 4, 73300 Nilsiä. Kilpailuissa on käytössä Agimetin kontakti- ja hyppyesteet, sekä Galicanin kehyksetön pehmustettu rengas ja kepit.

Kilpailupaikalta löydät vesipisteen, WC-tilat sekä buffetin. Kilpailupaikka on ympäröity 6km mittaisella pururadalla. Aivan kilpailupaikan lähistöltä löydät Nilsiän kylän palvelut sekä Tahkon majoitus- ja ulkoilualueet.

Kilpailupaikalla on mahdollisuus yöpyä esimerkiksi asuntoautolla tai -vaunulla. 

ENSIMMÄISTÄ KERTAA KISOISSA?

Ilmoittaudu mittaukseen

Ilmoita koira ensiksi mittaukseen tällä lomakkeella ja maksa ilmoittautumisen jälkeen mittausmaksu Agilityliiton tilille Suomisport -palvelussa. Ohjeet mittausmaksun maksamiseen löydät täältäTarvitset maksukuittia mittaukseen ilmoittautumisen yhteydessä, eli tallenna se puhelimeesi tai ota kuitista tuloste.

Mittauksen aikataulu ilmoitetaan kilpailuiden aikataulujen julkaisun yhteydessä. Mittaukseen on mahdollista ilmoittaa vain kilpailuissa kisaava koira.

Osta kilpailukirja

Mikäli et ole ostanut vielä kilpailukirjaa, voit maksaa sen etukäteen Agility Club of Eastern Finland tilille FI17 4786 0010 0431 17 ja saat kirjan kuittia vastaan kilpailupaikalta. Kilpailukirjan hinta on 3€ ja niitä ei voi ostaa paikan päältä kisoista käteisellä tai kortilla.

Saavu mittaukseen

Ilmoittaudu mittaukseen sen alkamisajankohtana kilpailupaikan toimiston vieressä olevalla mittauspaikalla. Varaa aikaa myös kilpailukirjan täyttämiseen, mikäli olet ostanut sen kilpailuistamme. Kaikki tiedot kilpailukirjan täyttämiseen löydät koirasi rekisteritodistuksesta, joten otathan sen mukaan. Koiraltasi tarkistetaan tunnistusmerkintä mittauksen yhteydessä. 

SPONSORIT

Kilpailuiden pääsponsorina toimii Bestfriend. Kilpailuiden jokaisten tasoluokkien osallistujien, jotka osallistuvat kyseisen tasoluokan viikonlopun kaikkiin startteihin, arvotaan 15kg Racinel ruokasäkki ja Best Friend lelu!