ACE goes TAHKO
Viralliset agilitykilpailut 11-12.6.2022

Molempina päivinä 2x1lk, 2x2lk ja 3x3lk

Tervetuloa kilpailemaan Kuopion Nilsiään!

Agility Club of Eastern Finland ACE ry järjestää viralliset agilitykilpailut Kuopion Nilsiässä 11.-12.6.2022.

 Viikonlopun aikana järjestetään molempina päivinä ykkösille ja kakkosille kaksi rataa sekä kolmosille 3 rataa. Molempina päivinä ykkösillä ja kakkosilla on tarjolla 1 hyppyrata ja 1 agilityrata, kolmosilla 2 agilityrataa ja 1 hyppyrata. Kilpailujärjestys on molempina päivinä 1lk, 2lk, 3lk.

Tuomareiksi kilpailuihin saapuvat Sari Mikkilä ja Marko Mäkelä.

Tiedustelut: aceagilityclub@gmail.com

Tietoa kilpailuista

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu KITU:ssa, ilmoittaudu viimeistään perjantaina 3.6.2022. Ilmoittautumismaksu 13€/startti tai 70€/6 starttia (talouskohtainen), ACE ry:n jäsenet 10€/startti. 

Ilmoita sähköpostitse aceagilityclub@gmail.com, mikäli et osallistu radalle johon olet ilmoittautunut. Lisäksi ilmoita sähköpostitse luokanvaihdot perjantaihin 10.6.2022 mennessä ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle Leija Koposelle puh. 044 340 0666

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla kokoajan ja talutushihnaan on suositeltavaa sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille, joten ilmoitathan radalle mennessäsi juoksuista lähtöalueen lähellä olevalle ratatoimihenkilölle.

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi sekä koirasi tulee olla tunnistusmerkitty ja rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti. Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailuihin kilpailukirja, rokotustodistus sekä mittaustodistus. Rokotukset tarkistetaan kilpailuissa pistokokein.

Kilpailukirje ja aikataulu

Kilpailukirje ja aikataulu julkaistaan tässä.

Lähtölistat

Lähtölistat julkaistaan tässä.

Kilpailupaikka

Kilpailupaikkana toimii iso Halssin kenttä (kivituhka) osoitteessa Valkeiskylä 4, 73300 Nilsiä. Kilpailuissa on käytössä Agimetin kontakti- ja hyppyesteet, sekä Galicanin kehyksetön pehmustettu rengas ja kepit.

Kilpailupaikalta löydät vesipisteen, WC-tilat sekä buffetin. Kilpailupaikka on ympäröity 6km mittaisella pururadalla. Aivan kilpailupaikan lähistöltä löydät Nilsiän kylän palvelut sekä Tahkon majoitus- ja ulkoilualueet.

Kilpailupaikalla on mahdollisuus yöpyä esimerkiksi asuntoautolla tai -vaunulla. 

ENSIMMÄISTÄ KERTAA KISOISSA?

Ilmoittaudu mittaukseen

Ilmoita koira mittaukseen tällä lomakkeella (linkki tulee myöhemmin) ja maksa mittausmaksu Agilityliiton tilille Suomisport -palvelussaTarvitset maksukuittia mittaukseen ilmoittautumisen yhteydessä, eli tallenna se puhelimeesi tai ota kuitista tuloste.

Mittauksen aikataulu ilmoitetaan kilpailuiden aikataulujen julkaisun yhteydessä. Mittaukseen on mahdollista ilmoittaa vain kilpailuissa kisaava koira.

Osta kilpailukirja

Mikäli et ole ostanut vielä kilpailukirjaa, voit maksaa sen etukäteen Agility Club of Eastern Finland tilille FI17 4786 0010 0431 17 ja saat kirjan kuittia vastaan kilpailupaikalta. Kilpailukirjan hinta on 2€ ja niitä ei voi ostaa paikan päältä kisoista käteisellä tai kortilla.

Saavu mittaukseen

Ilmoittaudu mittaukseen sen alkamisajankohtana kilpailupaikan toimiston vieressä olevalla mittauspaikalla. Varaa aikaa myös kilpailukirjan täyttämiseen, mikäli olet ostanut sen kilpailuistamme. Kaikki tiedot kilpailukirjan täyttämiseen löydät koirasi rekisteritodistuksesta, joten otathan sen mukaan. Koiraltasi tarkistetaan tunnistusmerkintä mittauksen yhteydessä. 

SPONSORIT

Kilpailuiden pääsponsorina toimii Bestfriend. Kilpailuiden jokaisten tasoluokkien osallistujien, jotka osallistuvat kyseisen tasoluokan viikonlopun kaikkiin startteihin, arvotaan 15kg Racinel ruokasäkki ja Best Friend lelu!