AITO & TAITO
Taitavan koiran takana on aina taitava koiran kouluttaja ja ohjaaja.

ACE AITO & TAITO

Oletko kyllästynyt siihen, että juostaan treeni siellä ja treeni täällä ilman sen suurempaa päämäärää? Tarvitsetko tukea suunnitelmalliseen edistymiseen? Agilityn taitojen treenaamisen tulisi olla johdonmukaista, jotta tavoitteisiin päästäisiin nopeasti.

Tiia on ammattipedagogi, kasvatustieteiden maisteri ja liikunnan opetukseen erikoistunut luokanopettaja. Parinkymmenen vuoden kokemus agilityvalmentamisesta ja kansainvälisillä kisakentillä kiertämisestä sekä kilpailijana että maajoukkueenjohtajana tuo tekemiseen vankkaa näkemystä. Näiden lisäksi hyppytekniikkakouluttajana, koirien fysiikkavalmennukseen perehtyneenä ja operantin ehdollistamisen osaajana Tiia kykenee arvioimaan ja suunnittelemaan niin koiran kuin ohjaajankin kehittymistä kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti.

Koiran parhain kisaikä on lyhyt, eikä aikaa 'yritä-ja-erehdy' -menetelmällä oppimiseen ole.

TAITO ja AITO on talvikauden kestäviä valmennuskokonaisuuksia, jotka sisältää koiran esteosaamisen ja hyppytaitojen treeniä, ohjaamisen ja radanlukutaidon harjoitteita sekä koiran kouluttamiseen perehtymistä. Leiripäivän kesto on noin klo 10-20 ja päivän aikana jokaiselle koirakolle tulee vähintään neljä treeniosiota. Valmennukseen kuuluvat myös luennot. TAITO- ja AITO-tiimeillä on omat facebook-ryhmänsä, jossa jaetaan harjoituksia, kokemuksia ja konsultaatiota.

TAITO-valmennus järjestetään huippuolosuhteissa Niinu Agility Sport -hallilla Espoossa.

Ilmoittautuminen TAITO-ryhmään on auki

Niinu Agility Sport -hallilla | Leiripäivät: 1.10., 12.11., 7.1., 11.2., 18.3. | Hinta: 139,-

TODAY IS A NEW BEGINNING TO GET BETTER THAN YOU WERE YESTERDAY
Tarvitaan TAHTOA, jotta voidaan saavuttaa TAITOA. Nyt on oikea hetki katsoa tulevaan kauteen ja tehdä suunnitelma, joka oikeasti vie eteenpäin. Ensi kesän kisakausi on täällä ennenkuin huomaatkaan!