Kurssit & Valmennus
Matkalla huipulle vai huippuharrastuksen pariin? ACE Koulutuspalvelut tarjoavat käyttöösi monipuolisen tarjonnan niin rentoon ja rempseään harrastamiseen kuin tavoitteellisempaankin menoon!

Koulutusvalikoima

Koulutamme päivittäin Kuopiossa sijaitsevalla Koirakeskus METKA:lla. Lisäksi koulutamme vuosittain useilla eri paikkakunnilla monentasoisia ryhmiä. Teemme koulutuksia useilla eri teemoilla aina TOKO:sta, agilityn esteosaamistreeniin (sisältäen keppien ja kontaktien koulutus) sekä ratatreeneihin. Sinä päätät valmentajan, ajankohdan, ja teeman.

Koirakoulu Acen suojissa voit edetä koirasi iän ja koulutustason mukaan aina aloittelijasta arvokisoihin. Meille ensisijainen tavoite on, että sinä ja koirasi nautitte yhdessä tekemisestä. Tämän vuoksi panostamme kaikessa koulutuksessamme laatuun, koiran palkkaamiseen sekä sinun ja koirasi turvallisuuteen.

Kurssit

Järjestämme joka kuukausi kursseja vasta-alkajista konkareihin. Saatavilla on esimerkiksi agility-, pentu- ja tottelevaisuuskursseja. 

Valmennusryhmät

Valmennusryhmissämme kehityt säännöllisessä opissa! Saatavilla on eri tasoisia valmennusryhmäpaikkoja, valitse niistä juuri sinulle sopiva.

ACE SUPER

ACE SUPER on yhdeksän kerran tehovalmennusjakso syyskuusta toukokuuhun. SUPER on jokaisena vuonna erilainen ja aina entistä parempi!

ACE AITO & TAITO

TAITO ja AITO on talvikauden kestäviä valmennuskokonaisuuksia, jotka sisältää koiran esteosaamisen ja hyppytaitojen treeniä, ohjaamisen ja radanlukutaidon harjoitteita sekä koiran kouluttamiseen perehtymistä.